Vrancken Lucien uit Hasselt (Limburg): verhuisbedrijf voor verhuizingen, verhuisliften & meubelbewaring

 

Bereken zelf de prijs van uw verhuis

Verhuisfirma

Verhuisfirma

 
 

Over Vrancken Lucien

Verhuisbedrijf Verhuizingen-Vervoer Vrancken te Hasselt (Limburg) is de helpende hand voor al uw verhuizingen nationaal en internationaal. U kan snel reeds een berekening maken hoeveel een verhuis u bij Vrancken zou kosten. Deze berekening is vrijblijvend!

 

Verhuizen doen we allemaal minstens eenmaal in ons leven, en kan de nodige stress veroorzaken. Er komt veel organisatiewerk bij kijken. Gelukkig kunnen we daarbij ook de hulp inroepen van professionals, zoals de firma Vrancken in Hasselt

 
Dit traditierijk familiebedrijf in Limburg heeft zich naast de verhuizingen ook gespecialiseerd in alle soorten van vervoer. Zoals Kunst met de grote K, wordt kwaliteit bij Vrancken aangeduid met de grote V ...
 
Intussen is het dienstenaanbod van Vrancken gevoelig uitgebreid. De verhuizingen, voor zowel particulieren als bedrijven, blijven ongeveer 50% van de activiteiten vertegenwoordigen. De rest is bestemd voor transport en vervoer, gaande van hele paletten tot gespecialiseerde koerierdiensten. Zelfs een kleine enveloppe kan Vrancken tijdig op de juiste bestemming brengen.
 
Daarenboven verzorgt Vrancken nu ook de handeling van de goederen. Dit houdt in dat bepaalde goederen voor of na het transport kunnen gewogen of verpakt worden van etiketten voorzien, of één van de talrijke andere mogelijkheden uit het totale servicepakket van Vrancken. Al deze opdrachten worden uitgevoerd met een personeelsbestand van 12 mensen en 13 volledig uitgeruste voertuigen. Uiteraard beschikt Vrancken daarnaast over het meest moderne en efficiënte materiaal om al uw verhuizingen en transporten vlekkeloos te laten verlopen, zoals een meubellift tot de 9de verdieping.
 

Wij beschikken ook over een meubelbewaring: aparte boxen van ongeveer 40 m³ in de magazijnen van Vrancken. Onze prijzen voor meubelbewaring vindt u op de website.
 
Het hele team staat tot uw dienst! U staat voor een verhuizing in Limburg en bent op zoek naar een degelijke en betrouwbare verhuizer? Wij hebben reeds 61 jaar ervaring in verhuizingen. Bereken ook zelf en vrijblijvend op onze website hoeveel uw verhuizing gaat kosten.

 

Kortom, indien u een verhuizer zoekt in Hasselt te Limburg, dan is Vrancken Lucien uw partner! Neem dus zeker eens vrijblijvend contact met ons op!

 

 

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review